top of page

Den dansende hotelldirektøren tar helt av på nettet

Bak filmen står Wannabees Film & TV.

Den dansende hotelldirektøren har gått viralt, og har i skrivende stund over 100 000 visninger på Facebook og Youtube. Og det oppnådde den i løpet av to døgn.

Wannabees Film & TV har hatt kontor på Reenskaug Hotel i Drøbak det siste halvåret, og vi ville produsere en film for hotellet som gjentjeneste. Denne skulle brukes som en intern boost før sommersesongen starter, men styreleder Tony Eide falt pladask for resultatet. ”Da jeg så min groovy bror og hotelldirektør Kjetil Eide, skjønte jeg at dette måtte ut.”, humrer Tony. ”Dessuten var det jo veldig fristende å terge min bror med å poste den på Facebook. Når seertallene tok av utover fredagen, ble han skjelven i buksene! Videoen har fått enorm mottakelse, og går nå viralt. Dette er kjempegøy!”. Filmen har i skrivende stund totalt 100 000 visninger på Facebook og Youtube, og flere hundre delinger.

Da filmen skulle lages presenterte Wannabees Film & TV tre ideer. Den siste var inspirert av en danse-sekvens med Hollywood-skuespiller Christopher Walken. Kjetil Eide som er en danseglad mann, ble først kjempeinspirert og takket ja til en film inspirert av denne. Men da det gikk opp for han at han faktisk skulle danse foran et crew, gjester og ansatte, begynte han å angre. ”Jeg grua meg så fælt til innspillingen! Dagene før opptak var jeg skikkelig nervøs. Heldigvis fikk vi med Atle Hoff som er koreograf. Han ga meg litt instruksjon og var en kjempeinspirator hele veien.”

Vi i Wannabees Film & TV var aldri i tvil. Vi vet at Kjetil er en super danser! Dette ville vi bruke for alt det er verdt. Vi jobber med å lage annerledes og underholdende videoinnhold for bedrifter, og med Kjetil selv på laget visste vi at dette kom til å bli en innertier. På drøye to døgn har videoen 100 000 visninger på Facebook og Youtube. En super opptur for oppdragsgiver og ikke minst for oss.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page