July 2, 2020

Vi leter etter deltagere fra Østlandet

til ny TV-serie! Tips oss om du har forslag, og del gjerne promoen slik at vi når mange potensielle TV-stjerner.

Vil du eller noen du kjenner være med? Ta kontakt med oss på: buzz@wannabees.no

Samler du på noe helt spesielt? Har du e...

June 13, 2019

Vi fryder oss over at det snart er sommer, og slår derfor på stortromma med konkurranse hvor du kan vinne en fantastisk premie. Se konkurranseregler under.

...

February 22, 2019

Nå tilbyr vi spennende og utviklende teambuilding med filmproduksjon for bedrifter.

La de ansatte slippe kreativiteten løs, og få prøve seg som filmskapere. Både foran og bak kamera. Bli med på en morsom og kreativ prosess fra idéutvikling til ferdig film til å legges u...

January 2, 2019

Video er en effektiv måte å få ut ditt budskap på. Vis potensielle kunder hva din bedrift tilbyr på en kort og konsis måte.

September 14, 2018

Gode seertall for Sesong 2 av "Drømmen om Spania - livet i solen".

February 9, 2018

Nettet er fullt av lenker om bolig til salgs i Spania, så det kan være vanskelig å finne frem i mengden. Web-serien "Drømmen om Spania" viser hvordan man kan gå frem.

December 18, 2017

Vi sparker i gang julen med egen julelåt, og benytter anledningen til å takke våre herlige kunder og samarbeidspartnere for et gøyalt år med mye musikk og dans. Have a rocking Christmas! 

June 23, 2017

Snakk om å by på seg selv! De handelsdrivende i Drøbak sentrum ble så inspirert av den dansende hotelldirektøren fra Reenskaug Hotel, at de slo seg sammen og lagde denne herlige nye turistfilmen til Drøbak. Wannabees Film & TV står for idé og produksjon av filmen.

March 20, 2017

Den dansende hotelldirektøren har gått viralt, og har i skrivende stund over 100 000 visninger på Facebook og Youtube. Bak filmen står Wannabees Film & TV.

February 9, 2017

Video på nett bør være effektiv og fengende, slik som denne reklamefilmen vi har produsert og tilpasset for sosiale medier.

Please reload

Utvalgt innlegg

Den dansende hotelldirektøren tar helt av på nettet

March 20, 2017

1/5
Please reload

Siste innlegg

February 9, 2018

June 23, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags