top of page

Drømmen om Spania

"Drømmen om Spania" er web-serien for deg som drømmer om et liv i solen. Gjennom 10 episoder følger vi Sissel og Rune fra Sandefjord i deres søken etter en feriebolig i Spania. Serien sendes på www.vikingposten.no og Vikingpostens Facebook-side, hvor det legges ut en ny episode hver fredag.

Nettet syder av boliger i Spania, og meglerne og mulighetene er mange. Derfor er det ikke lett å vite hvor man skal begynne og hvordan man skal gå frem for å finne drømmeboligen i Spania. Wannabees Film & TV har derfor laget denne serien hvor vi viser én mulig fremgangsmåte.

Vi møter meglere som kartlegger Sissel og Runes behov og ønsker. På visningstur får vi nyttig informasjon om muligheter og prosesser rundt kjøp. Juridiske rådgivere tar for seg det som er viktig å vite rundt et boligkjøp i Spania. Det blir også tid til besøk på norskeid restaurant før Sissel og Rune tar turen innom finansmannen som gir økonomiske råd og tilbyr å finne gode lånetilbud fra forskjellige banker. Og for de som tenker å frakte flyttelass til Spania, er det gode råd å hente hos seriens flyttebyrå.

Se alle publiserte episoder her:

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page