top of page

Hvordan nå kundene dine med videoinnhold på nett!


1. Tydelig budskap

Hva er det du ønsker fortelle og vise kunden? Hva vil du oppnå? Sørg for at budskapet er tydelig og klokkeklart.

2. Vit hvem du snakker til

Hvem er målgruppen din? Hvordan oppfører kunden seg? Dette er grunnmuren for å lage videoer som fenger og ikke minst, fungerer!

3. Fang oppmerksomheten

Stikk deg ut! Du har kort tid på å fange en potensiell kundes oppmerksomhet, så åpne med et smell! Sørg for å vise budskapet ditt på en i øyenfallende, annerledes måte som holder på interessen. Har du en god headliner i tillegg så er du godt i gang.

4. Vær personlig og vekk følelser

Fortell gode historier. Viser du budskapet på en personlig måte, skaper man identifikasjon og gjenkjennelse for kunden. Når følelsene vekkes vil budskapet nå inn.

5. Innholdet må ha en verdi

Det holder ikke å kun underholde. Innholdet må ha en verdi for kunden; Skap et behov! La seeren lære noe nytt! Vis løsningen på et problem! Og for all del; vis det! Ikke fortell det!

6. Effektivitet

Du har gjerne mye du har lyst til å fortelle, men hold det enkelt og gjør det effektivt. Mellom 20 sek - 1 minutt holder pr. video. Lag heller flere videoer med forskjellige budskap.

7. Kvalitet, foran kvantitet

Det viktigste er kvaliteten. Det holder ikke å pøse ut en haug med videoer hvis innholdet er dårlig. Kvaliteten på videoen gjenspeiler også kvaliteten på firmaet og produktet.

8. Riktig distribusjon

Det hjelper ikke med godt innhold hvis du ikke når kunden. Sørg for at budskapet ditt distribueres tydelig og på de rette stedene. Velg ut noen plattformer, ikke vær overalt.

9. Dialog og oppfølging

Det holder ikke å poste en video. Sørg for at det er enkelt for kundene å ”bestille”. Engasjer deg med de som deler og kommenterer. De er kundene dine og dialogen gjenspeiler firmaets service.

10. Mål resultater

Hold øye med statistikkene. Husk at det ikke bare handler om å telle klikk og views. Lær hva som funker/ikke funker for din bedrift.

PS! Husk; det å lage videoinnhold skal være gøy. Det er ikke lenger så tidkrevende og skummelt som det man kanskje tror. 11,2 milliarder er på Facebook og 70 % ønsker at innhold på nett skal være i form av video. Så da er det vel ingen grunn til å tvile?

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page