top of page

Synlighet er alt - Video er fremtiden!


Hvis du kunne velge; ville du lest denne artikkelen eller sett den?

(Klikk i såfall på videoen over og bli informert på 30 sekunder)

Video på nett har utvilsomt forandret hvordan publikum engasjerer seg med innhold, annonser og merkevarer. Mens kommunikasjon og informasjon reiser raskere og raskere, virker det som verden blir mindre og mindre. Pga sosiale medier kan vi nå interagere med tusener av mennesker over hele verden via likes, kommentering, chatting og deling.

Levende bilder er den nye måten å kommunisere på og dermed også en ny måte for bedrifter og merkevarer å kunne markedsføre seg på nett. Innen 2020 vil videotrafikk faktisk stå for hele 82% av all "consumer Internet traffic".

MEN… publikum er også mer kresen enn noen gang! Det er stor tilgang på underholdning og innhold på nettet og dermed må også budskapet nå raskt frem. Video er derfor den mest effektive, engasjerende og uttryksfulle metoden å gjøre det på.

Noen fakta:

- Over 80 % av den norske internettbefolkningen har en smarttelefon.

- I Norge er tre millioner nordmenn på facebook hver eneste dag....

....og der er de i gjennomsnitt i 45 minutter.

- Over halve Norge er på Snapchat og over to millioner på Instagram...

- På verdensbasis har Youtube over en milliard brukere, noe som tilsvarer nesten en

tredjedel av alle som bruker Internett.

- Hver dag ser folk flere hundre millioner timer med videoer på YouTube og genererer

milliarder av avspillinger.

Bare tenk hvor mange du kan nå med ditt budskap!

Det du ikke lenger trenger vurdere er om bedriften din skal bruke video i sin markedsføring, men heller avgjøre hvor ambisjonsnivået skal ligge og hvordan videoen skal produseres. Husk at kvaliteten på videoene gjenspeiler kvaliteten på firmaet og merkenavnet ditt. Det er også flere andre tips som kan gjøre at din bedriftsvideo treffer flere. Det kommer vi snart tilbake til her på bloggen.

Snurr film!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page