top of page

Drømmen om Spania - sesong 2

Sesong 2 av vår populære webtv-serie "Drømmen om Spania - livet i solen" hadde nylig premiere. På få dager er første episode allerede sett 20 000 ganger og ser ut til å slå tidligere rekorder.

"Drømmen om Spania" sendes på www.vikingposten.no og på Vikingpostens Facebook-side. Første sesong som handlet om hvordan man kan gå frem når man ønsker å kjøpe seg en bolig i Spania, ble vist i januar-mars i år, og har totalt ca 150.000 visninger. Nå er sesong 2 ute. Dette er oppfølgeren som viser livet til de som allerede har tatt skrittet, og nå bor og/eller jobber i Spania. Her møter vi blant annet eiendomsmegler Hilde J. Weflen fra Costa Weflen Group, som har mange baller i lufta og flere spennende prosjekter på gang. Restauranteier Irene Primstad som jobber 24/7 som kokk, servitør og vertinne på Bar & Restaurante La Luna i Orihuela Costa samtidig som hun er i oppstarten av et stort norskt konsept. Det blir også en tur innom Den Norske Skolen i Rojales og telecom-firmaet Scansat Network får henvendelse fra en norsk kjent heavyrocker.

Ny episode publiseres hver søndag kl 13.00 på www.vikingposten.no og på Vikingpostens Facebook-side.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
bottom of page